Järviwiki:Vastuuvapaus

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Suomen ympäristökeskus (SYKE) tai mikään muu Järviwikiin liittyvä yhteisö tai kukaan henkilö ei takaa Järviwikin sisältämien tietojen oikeellisuutta.

Järviwiki on vapaasti muokattavissa oleva yhteisöllinen verkkopalvelu. Kuka tahansa, joka on rekisteröitynyt palveluun, voi muokata suurta osaa Järviwikin sivuista ja lisätä siihen tietojaan.

Järviwikiin tehtyjä muutoksia ei moderoida.

Vaikka virheelliset tiedot pyritään korjaamaan, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, eikä Järviwikistä löytyvän tiedon oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen ole takuita.

SYKE ei missään olosuhteissa vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat muun muassa, mutta ei näihin rajoittuen, Järviwikin sisältämän aineiston virheistä tai puutteista, Järviwikin tai sen sisältämien tietojen käyttämisestä, Järviwikissä olevista toimintakatkoksista, Järviwikin sisällön muuttamisesta tai Järviwikin lopettamisesta.

SYKE ei myöskään vastaa käyttäjien Järviwikiin lataaman aineiston mahdollisista tekijänoikeusrikkomuksista tai tekijänoikeusrikoksista johtuvista korvausvaatimuksista tai muista vaateista. Kaikki vastuu siitä, ettei Järviwikiin ladattu aineisto loukkaa kenenkään tekijänoikeutta, muuta laillista oikeutta tai lakia kuuluu aineiston ladanneelle käyttäjälle.

Järviwikissä oleva tieto tarjotaan käyttäjille maksutta. Järviwiki saattaa sisältää tavaramerkkejä tai muuta immateriaalioikeudellisesti suojattua aineistoa. Aineisto kuuluu omistajalleen eikä sen käyttö Järviwikissä anna sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää sitä muussa yhteydessä.

Järviwikin sisältämä tieto on tallennettu Suomeen, jonka perustuslaki takaa kaikille sananvapauden. Järviwiki ei ole vastuussa rikkomuksista, jos käytät Järviwikiä muun valtion alueelta ja Järviwikistä löytyvä tieto rikkoo kyseisen valtion lakeja.