Keskustelu Järviwikistä:Liitännäiset

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tällä keskustelupalstalle keskustellaan Järvi-meriwikin liitännäisistä. Ne ovat muihin verkkopalveluihin upotettavia elementtejä, joissa näytetään Järvi-meriwikin sisältöä. Auta kehittämään nykyisiä tai uusia liitännäisiä. Minkälaisen liitännäisen sinä tarvitsisit?

Sinun täytyy kirjautua Järviwikiin, jotta voit osallistua keskusteluun.

Sisältö

Ketjun otsikkoVastauksiaViimeksi muokattu
Upota verkkosivulle Järvi-meriwikin liitännäinen027. marraskuuta 2015 kello 08.44

Upota verkkosivulle Järvi-meriwikin liitännäinen

Järvi-meriwikin ensimmäinen liitännäinen on valmis otettavaksi käyttöön. Se on Havaintotilanne taulu, joka näyttää valitun järven, merialueen tai havaintopaikan tuoreimmat havainnot tai niiden keskiarvot pintaveden lämpötilasta, jäätilanteesta, vedenkorkeudesta ja levätilanteesta. Liitännäisen voi upottaa toiseen verkkopalveluun, jossa sitten näkyy aina tuorein havaintotilanne Järvi-meriwikistä haettuna.

Liitännäisten avulla voi luoda päivittyvää ja ajankohtaista tietoa esimerkiksi järvestä, uimarannasta tai leirintäalueeesta kertovalle verkkosivulle. Havaintoja voi lähettää kätevästi Järvi-meriwikin Havaintolähetin avulla.

Kokeile Havaintotilanne-liitännäistä, ja kirjoita tänne mahdollisista ongelmista ja parannusehdotuksista. Ehdota mielellään myös minkälaisia muita liitännäisiä Järvi-meriwikin havainnoista tai muista tiedoista kannattaisi tehdä.

Molindho (keskustelu)26. marraskuuta 2015 kello 13.29