Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus/Levätilanne

Hoppa till: navigering, sök
Valtakunnallisessa leväseurannassa on mukana 69 havaintopaikkaa Uudenmaan ELYn alueelta. Ne näkyvät alla olevalla kartalla ja leväseurantataulukossa. Kartalla näkyvät myös mahdolliset seurannan ulkopuoliset havainnot, kuten kansalaisten havainnot, jotka ovat enintään viikon ikäisiä.

Uudenmaan ELYn leväseurantakartta Kartalla näkyvät kaikki Uudenmaan ELYn ympäristövastuualueen korkeintaan viikon ikäiset leväseurannan ja kansalaisten levätilannehavainnot.

pm_algal0_asiantuntija_19x19.png
Inga alger
pm_algal1_asiantuntija_19x19.png
Lite
pm_algal2_asiantuntija_19x19.png
Rikligt
pm_algal3_asiantuntija_19x19.png
Ytterst rikligt

Uudenmaan ELYn leväseurantataulukko Taulukossa ovat kaikki Uudenmaan ELYn hallinnoimat valtakunnallisen leväseurannan havaintopaikat ja niiden havainnot kesällä 2020.

Ladataan tietoja

Rotarien leväseurantataulukko Uudenmaan ELYn alueella Taulukossa ovat rotarien leväseurannan havaintopaikat ja havainnot Uudenmaan ELYn alueella kesällä 2020. Rotarien leväseuranta perustuu SYKen ja Suomen rotarien yhteistyösopimukseen.

Ladataan tietoja

Uudenmaan ELYn leväbarometri ELY-keskusten leväbarometrit on laskettu kunkin ELY-keskuksen ympäristövastuualueen leväseurannan havainnoista samalla periatteella kuin valtakunnallinenkin leväbarometri. ELY-keskuksen leväbarometri on vain suuntaa-antava, koska havaintoja on paljon vähemmän kuin koko maan barometrissä. Jos havaintoja on alle kymmenen, ei sen viikon leväbarometriä ole laskettu.

Sisävedet