Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus/Levätilanne

< Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Valtakunnallisessa leväseurannassa on mukana 23 havaintopaikkaa Pohjois-Savon ELYn alueelta. Ne näkyvät alla olevalla kartalla ja leväseurantataulukossa. Kartalla näkyvät myös mahdolliset seurannan ulkopuoliset havainnot, kuten kansalaisten havainnot, jotka ovat enintään viikon ikäisiä.

Pohjois-Savon ELYn leväseurantakartta Kartalla näkyvät kaikki Pohjois-Savon ELYn ympäristövastuualueen korkeintaan viikon ikäiset leväseurannan ja kansalaisten levätilannehavainnot.

pm_algal0_asiantuntija_19x19.png
Ei levää
pm_algal1_asiantuntija_19x19.png
Hieman
pm_algal2_asiantuntija_19x19.png
Runsaasti
pm_algal3_asiantuntija_19x19.png
Erittäin runsaasti

Pohjois-Savon ELYn leväseurantataulukko Taulukossa ovat kaikki Pohjois-Savon ELYn hallinnoimat valtakunnallisen leväseurannan havaintopaikat ja niiden havainnot kesällä 2020.

Ladataan tietoja

Rotarien leväseurantataulukko Pohjois-Savon ELYn alueella Taulukossa ovat rotarien leväseurannan havaintopaikat ja havainnot Pohjois-Savon ELYn alueella kesällä 2020. Rotarien leväseuranta perustuu SYKen ja Suomen rotarien yhteistyösopimukseen.

Ladataan tietoja
 
Ahvenanmaan maakunta
Etelä-Karjalan maakunta
Etelä-Pohjanmaan maakunta
Etelä-Savon maakunta
Kainuun maakunta
Kanta-Hämeen maakunta
Keski-Pohjanmaan maakunta
Keski-Suomen maakunta
Kymenlaakson maakunta
Lapin maakunta
Pirkanmaan maakunta
Pohjanmaan maakunta
Pohjois-Karjalan maakunta
Pohjois-Pohjanmaan maakunta
Pohjois-Savon maakunta
Päijät-Hämeen maakunta
Satakunnan maakunta
Uudenmaan maakunta
Varsinais-Suomen maakunta

Pohjois-Savon ELYn leväbarometri ELY-keskusten leväbarometrit on laskettu kunkin ELY-keskuksen ympäristövastuualueen leväseurannan havainnoista samalla periatteella kuin valtakunnallinenkin leväbarometri. ELY-keskuksen leväbarometri on vain suuntaa-antava, koska havaintoja on paljon vähemmän kuin koko maan barometrissä. Jos havaintoja on alle kymmenen, ei sen viikon leväbarometriä ole laskettu.

Sisävedet


Haettu osoitteesta http://www.jarviwiki.fi/w/index.php?title=Pohjois-Savon_elinkeino-,_liikenne-_ja_ympäristökeskus/Levätilanne&oldid=588589