Käyttäjäryhmät

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kokenut käyttäjä- profiili ei päivity. Paikkasivulla ylläpitäjätiedossa näkyy edelleen "tavallinen käyttäjä" ja havaintopalluroissa on vaalean harmaan ympärys.

Jussi (keskustelu)15. toukokuuta 2016 kello 18.06

Moi, nyt pitäisi ainakin toimia.

Eli näin:

Jos käyttäjä on ollut rekisteröityneenä vähintään puoli vuotta ja hän on tehnyt vähintään 100 muokkausta, ylenee hän automaattisesti "kokeneeksi käyttäjäksi" (experienced). Voit tarkistaa muokkaustesi lukumäärän ja ryhmät joihin kuulut asetuksistasi.

Jos käyttäjä kuuluu ryhmään "experienced", voi hän halutessaan merkitä havaintopaikan kokeneen käyttäjän ylläpitämäksi. Se tapahtuu menemällä havaintopaikan sivulla, ja valitsemalla "Muokkaa" -sivuvalikosta. Lomakkeen lopussa on pudotusvalikko: Sivun ylläpitäjä, josta voi valita vaihtoehdon "Kokenut". Tallentamisen jälkeen, sivun havainnot esitetään "Kokeneen käyttäjän" tekeminä, eikä sivua voi muokata enää tavalliset käyttäjät.

Havaintopaikat tai havainnot eivät siis itsestään päivity kokeneiden käyttäjien ylläpitämiksi, vaikka tallentaja olisi kuinka kokenut. Omat henkilökohtaiset havaintopaikat voi ja kannattaakin asettaa kokeneen ylläpitämäksi, mutta yleisille paikoille, kuten uimarannoille, perustetut havaintopaikat kannattaa jättää "tavallisen käyttäjän" ylläpitämiksi, jotta kuka tahansa voisi tallentaa niille havaintoja.

Toimiiko?

Molindho (keskustelu)20. toukokuuta 2016 kello 12.15