Uusien havaintojen lisääminen ei onnistu

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Havaintosivulla (lämpötila ja jäätilanna) on kaikki lukittuneet ja tallennus ei onnistu, tulee virheilmoitus: "Lomakkeen tiedoissa oli virheitä; katso alla."

Jussi (keskustelu)26. joulukuuta 2015 kello 20.37

Moi Jussi. Koskiko sinun ongelmasi tuota Tehinkärki-havaintopaikkaa? Siellä oli ainakin niin paljon havaintoja, että saattoi olla toimimatta senkin takia. Siirsin vanhempia arkistoon. Havaintoja kannattaa siirtää aika ajoin arkistoon, jotta lomakkeet toimisivat joten kuten jouhevasti. Korjasin myös yhden virheen jäätilanne-lomakkeesta, joka saattoi aiheuttaa ongelmasi. Toimiiko nyt?

Muuten: Havaintoja voi aina tallentaa havaintopaikoille myös Havaintolähetillä, vaikka lomakkeet temppuilisivatkin.

Itse tallentelen havaintoja nykyisin lähes pelkästään Havaintolähetin avulla. Havaintolähetillä tallennetut havainnot siirtyvät automaattisesti arkistoon aina kuukauden lopussa, ellei niitä käy järviwikissä muokkaamassa.

Matti Lindholm, ylläpitäjä, SYKE (keskustelu)31. joulukuuta 2015 kello 00.54

Joo, kiitos, nyt toimii taas. Pitää vielä kokeilla tuota havaintolähettiä.

Jussi (keskustelu)2. tammikuuta 2016 kello 13.48

Valokuvan lisääminen ei onnistu. Havaintopaikka: "Tehinkärki", jäähavaintoja 2.4.2016. Olen yrittänyt lisätä valokuvaa avannosta, mutta tallenna napin jälkeen jää vain valkoinen pikkuruutu ja kuva ei tallennu. Jussi

Jussi (keskustelu)27. huhtikuuta 2016 kello 08.10

Moi. Mulla toimii kyllä ihan normaalisti, joten en osaa sanoa missä mättää. Mitä selainta käytät? Pääsetkö siis kuitenkin jo valitsemaan tiedoston hakemistosta, vai jämähtääkö jo ennen sitä?

Matti Lindholm, ylläpitäjä, SYKE (keskustelu)27. huhtikuuta 2016 kello 16.06
 

Kokeilin uudestaan samalla tiedostolla. Tuli virheilmoitus: "Samanniminen tiedosto on jo olemassa". Nimesin tiedoston uudestaan "avanto.jpg" -> "TehinkärkiAvanto.jpg" ja tallennus onnistui. Ensimmäisellä yrityksellä tuota virheilmoitusta ei siis tullut vaan nyt kun yritin uudestaan. Ekalla kerralla sain valittua tiedoston ja vasta tallennusvaiheessa jäi valkoiselle ikkunalle. Firefox 38.7.1.

Jussi (keskustelu)27. huhtikuuta 2016 kello 17.34