Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus/Levätilanne

< Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Valtakunnallisessa leväseurannassa on mukana 16 havaintopaikkaa Hämeen ELYn alueelta. Ne näkyvät alla olevalla kartalla ja leväseurantataulukossa. Kartalla näkyvät myös mahdolliset seurannan ulkopuoliset havainnot, kuten kansalaisten havainnot, jotka ovat enintään viikon ikäisiä.

Hämeen ELYn leväseurantakartta Kartalla näkyvät kaikki Hämeen ELYn ympäristövastuualueen korkeintaan viikon ikäiset leväseurannan ja kansalaisten levätilannehavainnot.

pm_algal0_asiantuntija_19x19.png
Ei levää
pm_algal1_asiantuntija_19x19.png
Hieman
pm_algal2_asiantuntija_19x19.png
Runsaasti
pm_algal3_asiantuntija_19x19.png
Erittäin runsaasti

Hämeen ELYn leväseurantataulukko Taulukossa ovat kaikki Hämeen ELYn hallinnoimat valtakunnallisen leväseurannan havaintopaikat ja niiden havainnot kesällä 2020.

Ladataan tietoja

Rotarien leväseurantataulukko Hämeen ELYn alueella Taulukossa ovat rotarien leväseurannan havaintopaikat ja havainnot Hämeen ELYn alueella kesällä 2020. Rotarien leväseuranta perustuu SYKen ja Suomen rotarien yhteistyösopimukseen.

Ladataan tietoja
 
Ahvenanmaan maakunta
Etelä-Karjalan maakunta
Etelä-Pohjanmaan maakunta
Etelä-Savon maakunta
Kainuun maakunta
Kanta-Hämeen maakunta
Keski-Pohjanmaan maakunta
Keski-Suomen maakunta
Kymenlaakson maakunta
Lapin maakunta
Pirkanmaan maakunta
Pohjanmaan maakunta
Pohjois-Karjalan maakunta
Pohjois-Pohjanmaan maakunta
Pohjois-Savon maakunta
Päijät-Hämeen maakunta
Satakunnan maakunta
Uudenmaan maakunta
Varsinais-Suomen maakunta

Hämeen ELYn leväbarometri ELY-keskusten leväbarometrit on laskettu kunkin ELY-keskuksen ympäristövastuualueen leväseurannan havainnoista samalla periatteella kuin valtakunnallinenkin leväbarometri. ELY-keskuksen leväbarometri on vain suuntaa-antava, koska havaintoja on paljon vähemmän kuin koko maan barometrissä. Jos havaintoja on alle kymmenen, ei sen viikon leväbarometriä ole laskettu.

Sisävedet


Haettu osoitteesta http://www.jarviwiki.fi/w/index.php?title=Hämeen_elinkeino-,_liikenne-_ja_ympäristökeskus/Levätilanne&oldid=588594