Järvi-meriwikin julkaisujärjestelmä on päivitetty 9.3.2021

Järvi-meriwikin julkaisujärjestelmä (mediawiki) on päivitetty ja palvelu on samalla siirretty uudelle palvelimelle. Tästä johtuen osa wikin sisällöistä saattavat aluksi olla sekaisin. Tietojen pitäisi korjaantua lähipäivien aikana. Kiitos kärsivällisyydestä!

Terveisin, Järvi-meriwikin ylläpito.

Järviwiki:Liitännäiset

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Järvi-meriwikin Liitännäiset ovat muihin verkkopalveluihin upotettavia elementtejä, joihin päivittyy tietoa Järvi-meriwikistä. Ne toimivat samaan tapaan kuin esimerkiksi Facebook Social Plugin tai Twitter for Websites. Toistaiseksi valmiina on vasta yksi liitännäinen: Havaintotilanne. Jos sinulla on idea uudesta liitännäisestä, kirjoita siitä keskustelusivulle.

Havaintotilanne-liitännäinen

Havaintotilanne-liitännäinen hakee Järvi-meriwikistä tuoreet havainnot valitulta järveltä, merialueelta tai havaintopaikalta ja koostaa niistä keskiarvot.

Esimerkki

Perusta uimarannalle havaintopaikka Järvi-meriwikiin ja liitä uimarannan verkkosivulle Havaintotilanne-liitännäinen. Pyydä uimavalvojia, kioskinpitäjiä tai tavallisia uimareita ilmoittamaan havaintojaan lämpötilasta, levätilanteesta jne. Se onnistuu helposti älypuhelimella Järvi-meriwikin Havaintolähetin avulla.